Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής:

 • Courier (1-4 εργάσιμες ημέρες και αποστολή στο χώρο σας): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με εταιρία Courier. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Aυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο των courier. Σε ειδικές περιπτώσεις όμως, όπως για παράδειγμα σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή θα συνεχίσει με τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας.
  Το Κόστος Αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα σύμφωνα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας. (Ελάχιστο Κόστος Αποστολής: 3,50 €)
  Σε περίπτωση παραγγελίας πολλών προϊόντων, αν θεωρείται ότι τα έξοδα αποστολής είναι αρκετά υψηλά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email  orders@homelux.gr  ή τηλεφωνικά (271 1713010) για να βρούμε εναλλακτικό-οικονομικότερο τρόπο αποστολής.
 • Πρακτορείο μεταφορών (4-7 εργάσιμες ημέρες και παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο): Η αποστολή των επίπλων και των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους πραγματοποιείται με Πρακτορείο Μεταφορών. Εφόσον η παραγγελία σας θα αποσταλεί με Πρακτορείο Μεταφορών, η παράδοση θα γίνει έως την είσοδο-πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας. Αυτό ισχύει για όλες τις Πρωτεύουσες Νομών. Αν όμως η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας ή μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό ή κάποια άλλη απομακρυσμένη περιοχή), τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρίας.
  Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε συνεννοήστε εσείς οι ίδιοι με το πρακτορείο μεταφορών στο οποίο έχει παραδοθεί η παραγγελία σας, για το εξτρά κόστος που χρειάζεται να καταβάλλετε ώστε να αποσταλεί η παραγγελία σας έως την απομακρυσμένη περιοχή που επιθυμείτε.
  Το Κόστος Αποστολής που εμφανίζεται αυτόματα μόλις προσθέσετε τα προϊόντα στο καλάθι σας αφορά παράδοση σε Πρωτεύουσες Νομών.
 • Παραλαβή από Κατάστημα (ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε ένα από τα Καταστήματα μας στην Κόρινθο ή στην Τρίπολη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.