Πολιτική επιστροφών

epistrofesΠολιτική Επιστροφών

Οι πελάτες του HOMELUX.GR διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχουν επιλέξει και παραλάβει, μέσα σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πολιτική επιστροφής των παραγγελθέντων και απεσταλμένων προϊόντων μπορεί να ισχύσει μόνο εφόσον:

  • Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
  • Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς.
  • Δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ή ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.


Διαδικασία Επιστροφής

Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών πραγματοποιείται με έξοδα αποστολής του πελάτη, στην ακόλουθη διεύθυνση, με τη σήμανση “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”:
HOMELUX.GR
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ουάσιγκτον 80-86, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλ. 2711713010
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με το Τμήμα παραγγελιών, στο τηλέφωνο 271 1713010 να μας ενημερώνετε για την πρόθεση επιστροφής και το λόγο αυτής.


Διαχείριση Αξίας Επιστρεφόμενων ειδών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του αντίτιμου της καθαρής αξίας των επιστρεφόμενων ειδών, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να μας υποδείξετε εγγράφως μέσω email στο orders@homelux.gr έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε δικαιούχος, όπου και θα σας κατατεθεί το ποσό.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ειδών, το αντίτιμο της αποστολής τους προς την HOMELUX.GR επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.


Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν και είναι ελαττωματικό (σπασμένο, δεν λειτουργεί κ.α.), πρέπει να μας καλέσετε αμέσως στο τηλ. 2711713010 και να μας στείλετε φωτογραφίες στο email μας orders@homelux.gr με το ελάττωμα του προϊόντος.

Στη συνέχεια και κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας θα προχωρήσουμε σε άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.